Poděkování městu Žatec
4. ledna 2022 Aktuální dění

Poděkování městu Žatec

Tým NZDM Coolna děkuje městu Žatec za dotaci poskytnutou v rámci podpory cílů a opatření Komunitního plánu sociálních služeb a prorodinných aktivit. Příspěvek byl využitý na dovybavení klubu.

Prvním největším splněným přáním bylo zařízení hudebního koutku, ve kterém byla doposud akustická kytara a elektrické piano. Nově přibyla elektrická basa, elektrická kytara, akustická bicí souprava a mikrofon. O hudebnu je velký zájem, uživatelé služby mohou díky příspěvku města pravidelně zkoušet a již se připravují na první velké vystoupení.

Příspěvek byl dále použit na zakoupení stolních her, které pomohou s rozvíjením kreativity, trpělivosti a učí je vzájemné spolupráci.

Poslední část příspěvku byla určena na doplňky k počítačům pro případ, že by byla opět nařízena distanční výuka. V případě nařízení distanční výuky jsme schopni poskytnout sedmi uživatelům služby plnou podporu při online vzdělávání.

hudebni nastroje

webka