Taneční kroužek v NZDM Sovička
20. prosince 2019 Aktuální dění

Taneční kroužek v NZDM Sovička

Díky finanční podpoře Statutárního města Mostu byl realizován taneční kroužek pro děti docházející do NZDM Sovička!

Děti docházející do NZDM Sovička navštěvovaly kroužek tance, který byl zrealizován díky finanční podpoře statutárního města Mostu. Do kroužku děti docházely v období od června do prosince roku 2019 vždy jednou týdně a pilně pracovaly na taneční choreografii s různými tanečními prvky. V rámci projektu byly taktéž zakoupeny kostýmy, ve kterých děti následně vystupovaly. Se svým vystoupením se pochlubily zaměstnancům Oblastní charity Most, studentům Střední pedagogické školy v Mostě v rámci Mikulášské besídky či seniorům z pečovatelské služby. Vyvrcholením jejich snažení bylo veřejné vystoupení na vánočních trzích v Mostě, po kterém byly dětem předány balíčky s odměnami.

Díky podpoře statutárního města Mostu se děti podařilo aktivizovat ke smysluplnému trávení času, umožnit jim bezplatnou možnost tanečního kroužku a také možnost (pro mnohé vůbec poprvé) vystoupit před širokou veřejností s výsledkem svého několikaměsíčního snažení.

Autor: Markéta Grajcaríková – vedoucí NZDM Sovička