Charita Most oslavuje 24 let své existence
17. března 2024 Aktuální dění

Charita Most oslavuje 24 let své existence

17. března 2000 – to je datum, kdy se Charita Most poprvé objevila v rejstříku ekonomických subjektů, a to ještě pod původním názvem Oblastní Charita Most. Dnes tak slavíme významné jubileum – již 24 let poskytujeme sociální služby a pomáháme lidem.

Dnes, s hrdostí a vděčností, oslavuje Charita Most 24 let od svého vzniku. Od prvních skromných krůčků v podobě jedné sociální služby až po dnešní rozsáhlou síť středisek a služeb, které pomáhají mnoha cílovým skupinám, jsme ušli skutečně dlouhou cestu. 
 
Od samého začátku bylo naším cílem dotknout se životů lidí v Mostě a okolí. Naše práce se postupem času rozrostla do dalších měst a obcí a rozvinula se do komplexní sítě služeb a podpory. Od zajištění základních potřeb až po odborné poradenství, Charita Most se stala oporou pro mnohé - seniory, děti, rodiny i lidi bez přístřeší či zdravotně handicapované občany.
 
V průběhu let jsme se potýkali s mnoha výzvami. Byli jsme svědky nejenom obrovského lidského utrpení, ale také zázraků obnovy a nových začátků. Naši dobrovolníci, dárci a partneři byli nepostradatelnou součástí naší cesty, a bez jejich podpory by naše úsilí nebylo možné.
 
Dnes stojíme na prahu dalšího roku a pevně věříme, že naše práce má stále hluboký význam. Jsme připraveni rozšiřovat naše služby, inovovat a hledat nové způsoby, jak lépe sloužit potřebným.
 
Děkujeme všem, kteří nás doposud podporovali, a těšíme se na další společné roky.

Charita Česká republika

Podívejte se na video, které jsme připravili speciálně pro tuto příležitost.

 
 

Bc. Lucie Jehličková

PR manažer
Tel.: 771 293 620 E-mail: 5.uvZ1agc8m%C1.7~bGkM_eka5pJ