Azylové domy a noclehárny

Charita Most v současné době provozuje dva azylové domy pro muže a ženy, jeden azylový dům pro matky s dětmi a jednu noclehárnu.

000346_05_007005

Azylový dům Duchcov

Azylový dům Duchcov je určen pro osoby bez přístřeší od 18 do 80 let. Kapacita azylového domu je 30 lůžek. Zařízení se nachází na adrese Nádražní 555/9, 419 01 Duchcov.

000259_05_005181

Azylový dům Osek

Azylový dům Osek je určen pro osoby bez přístřeší od 18 do 80 let. Kapacita azylového domu je 27 lůžek. Zařízení se nachází na adrese K. H. Borovského 311, 417 05 Osek.

Snímek obrazovky 2023-07-19 v 8.24.07

Azylový dům pro matky s dětmi Osek

Azylový dům pro matky s dětmi v Oseku - Centrum Rodina v tísni je určen pro matky ve věku od 18 let s nezletilými dětmi, těhotné ženy, osoby ženského pohlaví pečující o nezaopatřené a nezletilé děti bez ohledu na věk, péče 3. osoby ženského pohlaví pečující o nezletilé či nezaopatřené děti, které se ocitnou v nepříznivé sociální situaci. Kapacita azylového domu je 30 lůžek. Zařízení se nachází na adrese Husova 305, 417 05 Osek.

Snímek obrazovky 2023-07-19 v 12.14.06

Noclehárna Duchcov

Noclehárna Duchcov je určena pro muže a ženy bez přístřeší ve věku 18-80 let. Kapacita noclehárny je 5 lůžek, v případě teplot pod nulou lze uživatelům nabídnout krizové židle. Zařízení se nachází na adrese Nádražní 555/9, 419 01 Duchcov.