Články

Sbírka- Nadace ČSOB pomáhá regionům
11. června 2021 Aktuální dění

Sbírka- Nadace ČSOB pomáhá regionům

V rámci dotačního programu Nadace ČSOB pomáhá regionům jsme postoupili do druhého kola soutěže, kde čtyři vybrané projekty soutěží o podporu.

9. června 2021 Aktuální dění

Komunitní centrum Janov spolupracuje se ZUŠ v Mostě!

Prvním úspěšným projektem založeným na spolupráci mezi Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Domino v Janově a Základní uměleckou školou F. L. Gassmanna v Mostě je pravidelná výuka dětí a mládeže ve hře na klávesy.

2. června 2021 Aktuální dění

Nasazení zaměstnankyň KcJ i v době pandemie

Oblastní charita Most ve svém středisku v Janově poskytovala pomoc občanům i v době nouzového stavu.

Samsung pomáhá
1. června 2021 Aktuální dění

Samsung pomáhá

Rádi bychom touto cestou poděkovali společnosti Samsung za poskytnutý sponzorský dar.

Tříkrálová sbírka vynesla téměř 81,5 milionu korun. Peníze už pomáhají
27. května 2021 Charita Česká republika

Tříkrálová sbírka vynesla téměř 81,5 milionu korun. Peníze už pomáhají

Letošní Tříkrálová sbírka už je spočtena do poslední koruny. V pořadí 21. ročník vynesl 81,476 milionu korun. Tak dobrý výsledek letos nikdo nečekal. Tradiční koleda se totiž tento rok musela kvůli epidemiologické situaci obejít bez toho hlavního: bez koledníků v ulicích. Do sbírky tak bylo možné přispět pouze online nebo prostřednictvím „statických pokladniček“. A vybrané peníze dávno neleží jen tak na účtu, ale už pomáhají po celé republice těm nejpotřebnějším, kteří se ocitli v nouzi. Třeba i kvůli epidemii covid-19.