Články

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online
13. ledna 2021 Charita Česká republika

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Darovat online
12. ledna 2021 Aktuální dění

Darovat online

Tříkrálová sbírka- online.  1. - 24. ledna 2021

Mostecký deník- Kněz požehnal tříkrálovou sbírku
8. ledna 2021 Aktuální dění

Mostecký deník- Kněz požehnal tříkrálovou sbírku

Děkan Leo Gallas požehnal v kostele svatého Václava v Mostě Tříkrálové sbírce. Tradičního komorního obřadu se tentokrát neúčastnili dětští koledníci.

Závěrečná zpráva o činnosti v projektu Výboru dobré vůle, Nadace Olgy Havlové.
15. prosince 2020 Aktuální dění

Závěrečná zpráva o činnosti v projektu Výboru dobré vůle, Nadace Olgy Havlové.

V rámci projektu Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové jsme v roce 2020 podpořili děti v přípravných třídách ZŠ v Mostě – Chanově.

Asistenční centrum v Janově i v roce 2020!
20. května 2020 Aktuální dění

Asistenční centrum v Janově i v roce 2020!

I v letošním roce je realizován projekt Asistenčního centra v Janově pro podporu a poskytování pomoci osobám žijícím v sociálně vyloučené lokalitě Litvínov – Janov.