Články

Děkujeme za podporu Tříkrálové sbírky 2023
23. ledna 2023 Aktuální dění

Děkujeme za podporu Tříkrálové sbírky 2023

Rádi bychom poděkovali všem, kteří přispěli v rámci Tříkrálové sbírky.

Nadace EP Corporate Group
20. ledna 2023 Aktuální dění

Nadace EP Corporate Group

Začátkem ledna 2023 Charita Most zahájila realizaci projektu, podpořeného Nadaci EP Corporate Group v rámci grantové výzvy Druhý domov II.

PODPORA A AKTIVIZACE RODIN S DĚTMI V LITVÍNOVĚ - JANOVĚ
28. prosince 2022 Aktuální dění

PODPORA A AKTIVIZACE RODIN S DĚTMI V LITVÍNOVĚ - JANOVĚ

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi v janovském Komunitním centru podporují místní rodiny při řešení jejich nepříznivé sociální situace. Každý den pomáháme při zajištění péče o děti, řešíme školní docházku, problémy s bydlením a špatnou finanční situaci v místních rodinách, nezaměstnanost apod.

Přeshraniční partnerství Charity Most funguje i o adventu
21. prosince 2022 Aktuální dění

Přeshraniční partnerství Charity Most funguje i o adventu

Partnerská Základní škola Vévody Heinricha  Marienberg vyhlašuje již tradičně sbírku šatstva, dětského oblečení, hraček a školních potřeb pro dětská zařízení a sociální službu Šatník“ Charity Most, s předáním o adventu.

13. prosince 2022 Aktuální dění

Dětská skupina Krteček již brzy zahájí svou činnost

V pořadí druhá dětská skupina bude Charitou Most od 1. 11. 2022 provozována v prvním podlaží budovy Komunitního centra Janov. Kapacita dětské skupiny bude dvanáct míst a nabídne rodičům pravidelnou péči o děti od jednoho roku do zahájení povinné školní docházky za účelem zapojení rodičů do pracovního procesu.