„Mikulášská diskotéka s nadílkou” v Komunitním centru Janov
9. prosince 2023 Aktuální dění

„Mikulášská diskotéka s nadílkou” v Komunitním centru Janov

Předvánoční atmosféra v Komunitním centru Janov, které provozuje Charita Most, byla zpestřena zábavnou akcí pro děti a mládež docházející do Domina - nízkoprahového zařízení, které v Centru funguje již několik let. Při příležitosti oslav mikulášské lidové tradice se v KcJ odehrála velkolepá diskotéka s nadílkou. 

Integrovat místní občany a nabízet kvalitní prostředí a možnosti pro trávení volného času je jedním ze základních pilířů Komunitního centra Janov. Proto se zaměstnankyně Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Domino rozhodly uspořádat událost, na kterou uživatelé této služby jen tak nezapomenou, tedy minimálně do Vánoc, kdy jejich životy naplní zase další příjemné zkušenosti.

Akce nesla název Mikulášká diskotéka s nadílkou a jak už z názvu vyplývá, byla plná hudby, tance a dárečků. Playlist se skládal primárně z veselých vánočních koled a písní s vánoční tematikou. Bylo pro nás důležité, aby se všichni zúčastnění dobře bavili a aby si odnesli pozitivní dojmy, ať už se do tancování a zpívání zapojili více či méně. 

Pro děti, které byly dostatečně odvážné a recitovaly básně, zaměstnankyně Domina připravily mikulášskou nadílku a obecně, velká místnost v KcJ, ve které se Diskotéka udála, byla zásobena teplým čajem a sladkým pečivem.

Podle úsměvů na obličejích naprosté většiny dětí, které se Nadílky zúčastnily, událost řadíme mezi velmi úspěšné! 

Tereza Sechovská, DiS.
Komunitní centrum Janov
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Domino

Editace textu: Mgr. Kateřina Maxwell

Mikulášská diskotéka 2023

Mikulášká diskotéka 2023

Mgr. Kateřina Maxwell

Specialistka PR
E-mail: X8ED1~l767c-T65j4mnf3~ilT-M